طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس

برای تهیه خمیر خانگی خوش طعم، یک دسته بزرگ درست کنید و در قسمت های کوچک فریز کنید. این پیتزا یک غذای وگان الهام گرفته از مدیترانه است که شامل تزاتزیکی وگان، تاپناد زیتون، پنیر فتا و زعتر است. پخت چند دقیقه طول می کشد، اما زمان کمتری با سنگ پخت می گیرد. مهم است که مراقب پیتزا باشید تا به پخت دلخواه برسید زیرا دمای فر متفاوت است.
با این حال، تخمیر طولانی مدت فوایدی فراتر از طعم دارد. چرا این مینی پیتزاهای سه فلفلی را این آخر هفته درست نکنید! راهی عالی برای سرگرم کردن کودکان و بزرگسالان به طور یکسان زیرا همه عاشق این مینی پیتزاهای سریع و آسان هستند. با سس مارینارا، پنیر موزارلا و فلفل تازه برای یک ناهار خوشمزه یا میان‌وعده در حال حرکت روی آن اضافه شده است. این پیتزا با پوسته نازک مدیترانه ای راهی عالی برای لذت بردن از پیتزا است. با خمیر پیتزا، سس تازه مارینارا، فلفل قرمز تفت داده شده، زیتون سیاه و اسفناج با موزارلا و پارمزان.

طرز تهیه پیتزا خانگی

اگر قصد دارید هر دو پیتزا را همزمان درست کنید، به ۲ قالب کیک گرد عمیق ۹ در ۲ اینچی یا تابه فنری ۹ اینچی نیاز دارید. خمیر را فشار داده و به سطح تمیزی منتقل کنید. با استفاده از کاتر شیرینی پزی یا چاقوی تیز خمیر را به دو نیم کرده و هر نیمه را چهار یا پنج نوبت به شکل توپ ورز دهید. یکی از گلوله های خمیر را دوباره داخل کاسه روغنی قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید. یک سطح تمیز را کمی آرد پاشی کنید، گلوله باقیمانده خمیر را روی آن قرار دهید، به صورت دایره صاف صاف کنید، کمی با پلاستیک بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. با انگشتان خود شروع به صاف کردن خمیر کنید و خمیر را به طور مساوی از مرکز فشار دهید تا به قطر حدود 7 تا 8 اینچ برسد.
هنگام درست کردن یک پیتزا دیش، خمیر پیتزا از قبل آماده نشده است. آرد ذرت باید قبل از باز کردن خمیر روی تابه پیتزا یا سطح کار بپاشید تا از ترد شدن خمیر اطمینان حاصل شود. علاوه بر این، آرد ذرت کمی شیرینی مغزی به غذا می دهد. من شرر هستم، یک متخصص پیتزا حرفه ای و عاشق آشپزی در فضای باز هستم. من به عنوان یک سرآشپز سطح بالا و متخصص در تهیه پیتزا، تجربه آشپزی با بسیاری از فرهای پیتزا در فضای باز و سرپوشیده و محصولات مختلف آشپزی را دارم.

طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس

نتیجه یک پیتزای خوشمزه است که گرسنگی همه را برطرف می کند. با ترکیب برخی از مواد سرگرم کننده، می توانید از خمیر پیتزای از پیش آماده شده برای تهیه پیتزای خود استفاده کنید. هر نکته در پست امروز توسط Trader Joe ارائه شده است. استفاده از وردنه برای باز کردن خمیر پیتزا اغلب گلوتن را تحریک می کند و پیتزا را سفت و سفت می کند.

طرز تهیه پیتزا سوسیس با خمیر آماده

نکته آشپزخانه تست آرد همه منظوره انتخاب آسانی برای این دستور است. اما اگر مایل هستید که مایل بیشتری بروید و از آرد 00 استفاده کنید، خمیر بافت ابریشمی‌تری خواهد داشت. پوسته را سفارشی کنید و طعم آن را با افزودن گیاهان خشک مانند ریحان یا پونه کوهی و جایگزینی سیر یا پیاز به جای نمک دریا تقویت کنید.

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر

برای اطمینان از پخت خوب و ترد پایه پیتزا، سینی فر را روی پایین ترین درجه قرار دهید. پیتزا را در فر 450 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پوسته آن قهوه ای طلایی شود و پنیر آب شود قرار دهید. آیا کسی در مناطق استوایی خمیر پیتزا درست می کند؟ اکثر دستور العمل ها آب و هوای مدیترانه ای را فرض می کنند و بنابراین بی فایده هستند. من در آب و هوای 33 درجه سانتیگراد زندگی می کنم. خمیر را بکشید تا دو گلوله خمیر برای دو پوسته پیتزا درست شود.
طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی
طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی

دیدگاهتان را بنویسید